неділя, 29 серпня 2021 р.

Дітвора ми українська, хлопці та дівчата,

Хоч слабкі у нас ще руки, та душа завзята

Бо козацького ми роду, славних предків діти,

У садочку ми вчимося рідний край любити

Ми малі, і всі ми друзі, ми - одна родина,

                                              І найкраща наша мати - рідна Україна!

  20.08.21 у дитсадочку  "Калинка" пройшло свято,приурочене  до Дня Прапора і 30-тої річниці Незалежності України. Діти прийшли в садочок у піднесеному настрої, святково вбрані. Разом з батьками розглядали виставку поробок з Lego, "галерею" малюнків відповідної тематики. Слухали розповіді про символіку нашої держави, розповідали вірші про    неньку-Україну, грали у різноманітні ігри, в тому числі і національні. Урочисто, пізнавально та весело пройшло свято.  

Діти групи "Дзвіночки" приймали участь в урочистому заході, присвяченому Дню Незалежності України. Розглядали українську символіку, розповідали вірші, грали в національну гру "Передай віночок" , в ігри "Прикрась вишиванку", "Україна це чи ні?" , танцювали та веселились. Отримали багато задоволень.



     Маленькі українці та україночки групи "Суничка" у святковому вбранні на святі співали, танцювали, розповідали вірші, грали у цікаві ігри та на завершення свята станцювали святковий флешмоб.
Свято видалось радісним, натхненним, з почуттям патріотизму до рідної Батьківщини, сприяло усвідомленню того, що таке любов до рідної країни, до свого народу.





 У групі "Вишенька" пройшло свято "Ми маленькі українці" приурочене до Дня Незалежності України. Діти привітали країну віршами, веселими танцями, іграми, дізналися багато цікавого про символи та традиції нашого народу. Святкова радісна атмосфера панувала увесь день.