четвер, 15 квітня 2021 р.

 Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства. Саме тому в рамках проекту «Космічні мандрівки» в нашому закладі  відбулися заходи приурочені Всесвітньому Дню Авіації та Космонавтики.

Діти групи"Дзвіночки" багато цікавого дізналися про Всесвіт. 

Розглядали картинки, проводили бесіди на тему  "Слухайте, маленькі діточки, про Сонце, 

Місяць, зірочки", відгадували загадки, грали в ігри " Космічний лабіринт", "Склади Сонячну систему", " Підбери ракету для польоту" . 

Конструювали, викладали з блоків Дьєнеша космічний транспорт. 

Також провели аплікацію " Ракета до польоту готова". 

Зорі , планети, космос - слова, які заворожують дитину, перетворюють їх на "допитливих чомучок", тому тиждень був насиченим і цікавим.

Діти групи "Вишенька"підкорили космічні простори.


12 квітня - Всесвітній день авіації та космонавтики і  з'явилось воно на честь першого польоту у космос людини і тим самим воно підкреслює нестримну жагу людського роду до пізнання нових знань про всесвіт та світ Космосу.

І наші вихованці - діти групи "Сонечка" збудували космічні ракети з ЛЕГО.


До садочку завітав колишній вихованець Максим Бровченко, справжній знавець космічного простору і планет та разом зі своєю матусею Оксаною Леонідівною Бровченко продемонстрував свої знання про Космос і прочитав нам дуже цікаву лекцію. 

Заслуговує на повагу прагнення маленького вундеркінда стати справжнім дослідником Всесвіту і відкрити нові галактики та планети... Ми впевнені що на Максимка чекає велике майбутнє!