неділя, 26 січня 2020 р.




24 січня 2020 року на базі закладу дошкільної освіти № 40 «Калинка» тренером The LEGO Foundation Оленою Черевічною було здійснено супроводжуючий візит та наставницьку зустріч  з метою проведення поглибленого впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання  через гру.

Участь у зустрічі  взяли вихователі та методисти  ЗДО міста Бердянськ №№ 3, 34,36,37,39,40   де успішно реалізується проект .
На супроводжуючому тренінгу  педагоги вчилися бути дизайнерами мислення, ранкових зустрічей та професійного спілкування, реалізовувати ігровий та діяльнісний підходи в роботі з дітьми дошкільного віку.
 Педагоги та діти дошкільного закладу №40 «Калинка» подарували всім присутнім яскравий, цікавий,  змістовний квест- play «STREAМ-освіта, або  Стежинками з LEGO у Всесвіт»  
Учасники зустрічі  прийшли до єдиного висновку: Навчання з Lego - це здорово! Lego у житті дитини – це супер-гра, яка забезпечує її успішний розвиток, формує компетентну особистість. Широке використання її у дитячому садку і в кожній родині допоможе забезпечити успішну підготовку дитини до вступу в Нову українську школу. 

Олена Черевічна відмітила величезне бажання педагогів  змінюватися, навчатися та навчати через гру!