неділя, 23 лютого 2020 р.


Здоров’я  - найвище благо, дароване людині природою.  Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим, особливо це стосується  дітей, які сьогодні живуть у непростих екологічних умовах. Тому модернізація змісту роботи дошкільного закладу спрямована на те, щоб дати змогу кожній дитині не тільки зберегти своє здоров’я, а й поліпшити його, а також  на те, щоб прищепити  дитині повагу до свого організму, навичку вести здоровий спосіб життя.
На виконання річного план роботи та з метою реалізації фізкультурно-оздоровчого напрямку у закладі,  пропаганди здорового способу життя в лютому в ЗДО №40 «Калинка»  пройшов  Тиждень веселого здоров’я під девізом: «Спорт – здоров’я, спорт-це друг, спорт-це радість, гра і дух».                                                    
 Протягом тижня за участю дітей, педагогів закладу та батьків проводились різні  заняття з валеології
 та фізкультури , 
гімнастику пробудження:


 група 5(2) "Перлинка"
розваги та забави


Інструктор з фізкультури Полієвець А.Ю. провела ділову гру із педагогами з теми "Здоров'я дорожче багатства". 
Педагоги без зусиль з великим задоволенням справились із поставленими завданнями.: показали вправи для профілактики сколіозу,  плоскостопості порушення зору та профілактики дихальних шляхів; 
 комплекси вправ для дихальної гімнастики,  точковий масаж,  гімнастики після сну та інші.
Виступила старша сестра медична Мала О.В., яка ознайомила педагогів з  практичними навичками надання першої долікарської допомоги   дітям та працівникам закладу.


В кінці заходу пройшов конкурс на кращу коригуючу доріжку

Дякуємо батькам за допомогу в організації оздоровчих заходів в ЗДО