вівторок, 31 березня 2020 р.



Рекомендація від керівника гуртка 
Самойленко Віолетти Вадимівни



* Шукайте вірші з перекладом. Це ті, хто вивчають мову кілька років поспіль, не потребують перекладу. Вони вже звикли думати іноземної лексикою. А ось вашим малюкам на початковому етапі необхідно розуміти, що вони вчать. Тому шукайте вірші з перекладом, щоб зробити процес навчання набагато легше.
*Вчіться і вчіть правильній вимові. Навіть якщо у вашого малюка немає явних проблем з вимовою, все одно потрібно слухати, як правильно вимовляти слова. Дуже уважно стежте за тим, як він каже. Не потрібно, щоб йому в голову вбивалися щось неправильне, від чого потім доведеться довго і наполегливо позбавлятися. Але ж він так старався і вчив саме так!
* Інтерес понад усе. Як молитву повторюю це день у день: дитині повинно бути цікаво!
*Вивчайте все в ігровій формі. Наприклад, якщо ви вивчаєте вірші про тварин, то знайдіть картинки зі згаданими тваринами і нехай ваш малюк показує їх під час читання. Або зображує тварину. Все, що завгодно - аби це викликало у нього інтерес і блиск в очах!
* Ніколи не примушуйте. Цей пункт - в продовження попереднього, але все ж ... ніколи не змушуйте і не мучте своїх дітей. Якщо дитині щось не подобається - шукайте інший метод. Він вередує не просто так. Я вам можу сказати з власного досвіду роботи з дітьми: якщо знайти правильний підхід і метод навчання (а до них і правильний підручник!) - англійський сподобається кожному.
Дякую за увагу!